< Csernobil a javából! - Gameplace

Csernobil a javából!

| | 2010.03.06. 19:56

S.T.A.L.K.E.R

 

Egy régi kedvencemet , egyik jóbarátom unszolására leporoltam és feltelepítettem . Láss csodát gondolatok milliói törtek fel bennem ennek a cikknek a születésével kapcsán. 

STALKER  Shadow of Chernobyl:

Történet: Ez a játék a csernobili katasztrófára alapoz , kulonféle területeit járhatjuk be a ZÓNÁNAK a reaktortól elkezdve a szeméttelepig ahova összehordták elvileg a sokféle sugárzó kacatot.

A játékról: A játékmenet hasonlít a GTA sorozathoz (ez a gta hasonlítgatás olyan mint amikor egy idáig számunkra ismeretlen húsra az mondjuk olyan mint a csirkehús) szabadon mászkálhatunk ide-oda néha kapunk egy egy embertől feladatot , de egyébként szabad emberek vagyunk. Csakhogy ezt az utazgatást a játék motorja néha ugy oldja meg hogy:   Egy gyönyörű boldogságtol sugárzó Csernobili napon sétálsz a sugárfertőzött kutyák közt. És hirtelen a gép olyan sugárdózisssal ajándékoz meg ,hogya munkások akik a betonszarkofágot gyártották azok se részesültek lyenben.

A játékban találunk úgynevezett anomáliákat, ezek lehetnek kövek állatok és mindenféle ugymond erőterek.A köveket eladhatjuk a kereskedőnél vagy felcsatolhatjuk az övünkre. Ebben a részben még a fegyvertuningolásról szó sincs. A fegyverarzenálunk nemolyan óriási ámdebár amink van az jó. Ami néha rossz tud lenni a játkban az hogy nagyon-nagyon sokat kell néha gyalogolni. Vannak ,olyan hackek amelyekkel a járművekbe belehet szállni . 

A játék néha nagyon komor tud lenni ,de hát most komolyan Csernobilban nem akarnáma szülinapom tartani. Az egy komor hely:(

A furcsaság az hogy a német kiadásához van kézikönyv , amiből tök jó dolgokat lehet megtudni például: a fegyvereket mind nagyon jól leírja.

NA JÓJÁTÉKOT STALKEREK!!!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gameplace.blog.hu/api/trackback/id/tr61814555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása