< THAW újragondolva - Gameplace

THAW újragondolva

| | 2010.02.11. 17:55

 Kommenteloim tobb sége ugy gondolta ,hogy ne csak rosszat irjak egy játékrol hanem jót is.

És azokat indokoljam meg.

Tony Hawk American Westland

Egy éve kezembe kerult egy játék torténetesen ez volt.Mivel akkoriban még nem voltam semmilyen konzol birtokában ,ámdebár gördeszkázni volt kedvem (virtuálisan persze) . 

Leírom két hasában amit jónak illetve rossznak gondolok a játékkal kapcsolatban:

Ezért játszottam vele:

Eszméletlen jóérzés amikor egy jo flippet vagy éppen egy technikás slidot csinálsz .

Illetve az is tok jo hogy minden szinte saját magunk mintájára formálhatunk , beleértve ebbe a parkokat a ruhákat a gordeszkánkat . tehát ugymond amit aktívan használunk azt formálni tudjujk . Illetve a parkokban illetve utcákon mindenrol fel le való ugrálás eszméletlen  jó. Íme itt egy videó ami ezt mutatja:VIDEÓ

 Ez egy kicsit nem jott be:

 Nme tudom miért de valahogy az irányíto gombok sosem ugyanazok a mit a játék mutat , így van ez alapbeálításon ,de ez  még nem is lenne probléma mivel megtanulod a gombokat és utána már nem nagy ugy. A story mód valahogy nekem , igen kimondom nehéz volt történetesen nem tudom miért de ahogy megfigyeltem aki játszik vele mindenki menekult multiplayer-re . 

A végkovetkeztetés az hogy az ő korában nagyon klassz kis játék volt . Ma már a GTA 4 a szint.

A bejegyzés trackback címe:

https://gameplace.blog.hu/api/trackback/id/tr811749983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása